22 April 2025, Tuesday

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Tarkan Kulak: “Meclis Başkanlığına Adayım”

Tarkan Kulak: “Meclis Başkanlığına Adayım”

ATO’da 4 yıl komite üyeliği, 4 yıl yönetim kurulu üyeliği ve yaklaşık 5 yıl meclis başkanlığı görevinde bulunan ve bu görevini halen sürdüren işadamı Tarkan Kulak, konuya ilişkin yazılı açıklamasında, çoklu listenin ATO’ya fayda sağlamayacağını düşündüğü için böyle bir kararı aldığını bildirdi.

Kulak, sanayi, tarım ve ticaret kenti Adana’nın ekonomisini daha ilerilere taşımak için yarın yapılacak seçimlerde yeni seçilen tüm meclis üyelerinin sandık başına gitmesini beklediklerini belirterek, “Ekibimle istişare ederek aldığım kararın Adana’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kulak, “Ticaret odalarının ana amaçları ticareti verimli kılmak ve daha da geliştirmektir. Bu amaç doğrultusunda hizmet eden Adana Ticaret Odası’nda meclis başkanı olarak Adana’mıza hizmeti sürdürmek istiyorum. Bu karar; her zaman ifade ettiğim gibi ‘Önce Adana’ felsefemin gereğidir” diye konuştu.

Tarkan Kulak, açıklamasını, "Yarın yapılacak seçimlerimizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını, göreve gelecek yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Geçtiğimiz Pazar günü komite seçimlerinde demokrasi şöleni yaşandı. Aynı şölenin yarın da devam etmesini temenni ediyorum. Seçimler sandıkta kalmalı. Kazanan Adana olsun" ifadeleriyle tamamladı.

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık